Институт Сервантес е испанска държавна институция, с 86 центъра по целия свят  създадена през 1991 година, за популяризиране и преподаване на езиците в Испания и на испанския език, официален не само в Испания, но и в голям брой други страни, което го превръща във втория по ред език за международна комуникация. Също така има за цел да разпространява културните прояви на испански, които имат подчертан общоиспански характер.

С повече от 80 000 курсисти годишно, Институт Сервантес е най-голямата институция в света, посветена на преподаването и официалното сертифициране на испанския език.

Виртуално събитие

Институт Сервантес – София ще представи учебната си програма, както в обичайната присъствена форма, така и в новата дистанционна форма. И в двата случая се предлагат общоезикови курсове за лица над 17 г., курсове за подрастващи (13-17 г.) и за деца (от 5 до 12-годишна възраст).

По време на нашето представяне ще обсъдим характеристиките и основните параметри на тези три вида курсове и курсисти, за да може след това да разгледаме извършените адаптации в онлайн формата: какви предизвикателства са възникнали във всеки един от случаите и как сме се справили с тях.

Подходящо за участници с ниво на владеене на испански език B2.

Участвайте в срещата!

или

гледайте в YouTube